0478 12 36 78

Gelaatsverzorging

Foutmelding

Notice: Undefined index: localized_options in menu_navigation_links() (regel 1872 van /home/mybody/domains/my-body.be/public_html/includes/menu.inc).

Face Mapping® - gratis

Bij een Face Mapping voeren we een professionele, nauwkeurige huidanalyse uit die de huidconditie in kaart brengt. Dit doen we door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Hierbij stellen we ook een thuis advies op naar de behoeften van jouw huid op dat moment.

 

FaceFit

10 minuten – €10 of €0*

Een FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. De behandeling is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). Wij maken bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens deze behandeling geven we gepersonaliseerde tips  en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik. De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid.

*Bij aankoop van producten vanaf €99 krijgt u een gratis FaceFit behandeling.

 

ProSkin 30

ProSkin 30 is een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

Bij deze behandeling word apparatuur ingezet naar functie van het probleem dat u als klant wenst aan te pakken. Zo kan er tijdens de reiniging en de exfoliatie gebruik gemaakt worden van een Bt-sonic (borstelapparaat) en een Bt-micro (Ultra sound toestel) voor een intensievere reinig en exfoliatie te bekomen. Dit zal vooral voorkomen wanneer u als klant meer op zuivering en huidtextuur wenst te werken.

Wanneer hydratatie een prioritijd heeft zal er een masker fase plaatsvinden ipv exfoliatie fase. Bij het masker zullen wij gebruik maken van onze Bt-nano voor het dieper insluizen van het serum en masker (product opnamen tot 80%) en een ledmasker plaatsen. Zo heeft blauw licht een anti-bacterieele werking, groen licht kalmeerd de huid en draagt bij aan de afbraak van pigment, en stimuleert rood licht de aanmaak van collageen.

Deze behandeling is ideaal voor klanten die hun huid wel extra aandacht willen geven maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebben. Of voor degenen die een specifiek probleem willen aanpakken, tussen twee ProSkin 60 behandelingen in.

Met ProSkin 30 kunnen we jouw snel een effectieve oplossing geven.

 

Behandel opties ProSkin30

ProSkin 30 standaard verzorging  – €55

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

 

ProSkin 30 Expert: Pro Power Peel – €69

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau met deze chemische peeling.

 

ProSkin 30 Expert: Microcurrent – €69

Tijdens deze behandeling gaan we enkel aan de slag met onze Bt-nano. Door middel van stoom gaan we plaatselijk de spieren verstevigen en op rimpels en fijne lijntjes werken. Product opnamen zal ook toenemen tot 80% waardoor de huid een flinke boost krijgt. Deze behandeling is volledig pijnloos, maar kan niet toegepast worden bij epilepsie, een pacemaker of zwangerschap.

 

ProSkin 30 Expert: eye – €60

Give your eyes a boost!

Bij deze behandeling worden enkel de ogen behandelt, door middel van een dubbele reiniging gaan we de huid rondom de ogen reinigen. vervolgen vaan we een serum en masker dieper in de huid insluizen en spierversteviging toepassen rondom de ogen met microcurrent. Na deze fase brengen we een vitamine c serum aan en een afsluitend masker om de huid te laten rusten en de vitamine c zijn werking te geven. Vervolgens sluiten we de behandeling af met aangepast oogverzorging en een advies voor thuis.

 

ProSkin 60 – 60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en gaan we uitgebreid aan de slag met apparatuur om de reiniging en exfoliatie te boosten en intense hydratatie te bekomen. Zo zal er tijdens de reiniging en de exfoliatie gebruik gemaakt worden van een Bt-sonic (borstelapparaat) en een Bt-micro (Ultra sound toestel) voor een intensievere reinig en exfoliatie te bekomen. Tijdens het masker zullen wij gebruik maken van onze Bt-nano voor het dieper insluizen van het serum en masker (product opnamen tot 80%) en een ledmasker plaatsen. Zo heeft blauw licht een anti-bacterieele werking, groen licht kalmeerd de huid en draagt bij aan de afbraak van pigment, en stimuleert rood licht de aanmaak van collageen.

 

Deze behandeling is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een uitgebreide, op maat gemaakte ervaring die gericht is op het aanpakken van alle mogelijke huidproblemen.

 

Behandel opties ProSkin60

ProSkin 60 standaard verzorging  – €80

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en wordt de nodige apparatuur ingezet om de behandeling krachtiger te maken.

 

ProSkin 60 expert Pro Power Peel – €149

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

 

ProSkin 60 Expert: Microcurrent – €129

Tijdens deze behandeling gaan we uitgebreid aan de slag met onze Bt-nano. Door middel van stoom gaan we plaatselijk de spieren verstevigen en op rimpels en fijne lijntjes werken. product opnamen zal ook toenemen tot 80% waardoor de huid een flinke boost krijgt. Deze behandeling is volledig pijnloos, maar kan niet toegepast worden bij epilepsie, een pacemaker of zwangerschap. ook het ledmasker word hier toegepast.

of zwangerschap. ook het ledmasker word hier toegepast.

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2020 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy