0478 12 36 78

Gelaatsverzorging

Gerelateerde afbeelding

 

Face Mapping®

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

(Gratis)

FaceFit

10 minuten – €10 of €0*

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. De behandeling is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). Wij maken bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens deze behandeling worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik. De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid.

*Bij aankoop van producten vanaf €99 krijgt u een gratis FaceFit behandeling.

ProSkin 30

30 minuten

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

Deze behandeling is ideaal voor klanten die hun huid wel extra aandacht willen geven maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebben. Of voor degenen die een specifiek probleem willen aanpakken, tussen twee ProSkin 60 behandelingen in.

Met ProSkin 30 kunnen we jouw snel een effectieve oplossing geven.

 

Hoe werkt het?

 

Elke behandeling begint met Dermalogica's dubbele reiniging en Face Mapping. Vervolgens word de geschikte module uitgekozen en eventuele apparatuur zodat de behandeling perfect aansluit bij het belangrijkste huidprobleem van de klant. We eindigen de behandeling met producten die direct zorgen voor een gezonde, stralende huid.

 

Meer info over de module werking: https://www.my-body.be/dermalogica

 

 

Behandelingen

 

ProSkin 30 (zonder handapparatuur) – €45

 

Bij deze behandeling word een doelgerichte 3 module behandeling toegepast zonder het gebruik van handapparatuur. Met behaulp van enkel krachtige producten gaan we doel gericht werken en de huid verbeteren.

 

ProSkin 30 (met handapparatuur) – €55

 

Deze behandeling is een doelgerichte 3 module behandeling waarbij krachtige producten dieper in de huid gewerkt worden door middel van onze handapparatuur (BT- sonic en Ultra Sonic Blade)

 

ProSkin 30 Expert – €69

 

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

 

ProSkin 60

60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Deze behandleing is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een uitgebreide, op maat gemaakte ervaring die gericht is op het aanpakken van alle mogelijke huidproblemen.

Hoe werkt het?

Elke behandeling begint met de dermalogica's dubbele reiniging en Face Mapping. Vervolgens worden 4 modules naar gelang de behoefte van de huid en de doelen van u als klant toegepast, desgewenst met apparatuur.

Meer info over de module werking: https://www.my-body.be/dermalogica

 

 

Behandelingen

 

ProSkin 60 (zonder handapparatuur) – €70

 

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten

 

ProSkin 60 (met handapparatuur) – €80

 

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en worden deze dieper in de huid gewerkt worden door middel van onze handapparatuur (BT- sonic en Ultra Sonic Blade)

 

ProSkin 60 expert – €129

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

Gerelateerde afbeelding

Epilaties

  • Wenkbrauwen verven + epileren € 15

  • Bijwerken wenkbrauwen € 8

  • Bovenlip € 8

  • Kin € 8

  • Bovenlip en kin € 13

  • Gelaat (kaaklijn) € 14

  • Verven wenkbrauwen €13

  • Verven wimpers €13

  • Verven wenkbrauwen en wimpers €18

 

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2019 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy