ME
NU
 • Facebook
 • Instagram
Skincare My Body

SKINCARE

PROSKIN 30 / PROSKIN 60 / FACEMAPPING

Brows and lashes My-Body

BROWS & LASHES

WENKBRAUWEN / WIMPERS

Permanente make up My Body

PERMANENTE MAKE-UP

EYELINER / WENKBRAUWEN

30/60 minuten Proskin-behandeling

Skincare

Skincare My Body 2
Bekijk uw mogelijkheden

Proskin30:

ProSkin 30 is een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Deze behandeling is ideaal voor klanten die hun huid wel extra aandacht willen geven maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebben. Of voor degenen die een specifiek probleem willen aanpakken, tussen twee ProSkin 60 behandelingen in.

 

Proskin60:

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en apparatuur.

ProSkin 30/60

standaard verzorging

ProSkin 60 is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en apparatuur (Microdermabrasie, led therapie, micorcurrent of een combinatie van deze toestellen). Deze behandeling is gericht op verzorging van gelaat, hals en decolleté.

Een ProSkin30 is enkel gericht op de verzorging van het gelaat.

ProSkin 30 standaard: 55€

ProSkin 60 standaard: 80€

ProSkin 30 Expert :

Pro Power Peel

Kuur behandeling van 3 beurten, 1x per 14 dagen.

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

 

Voor meer resultaat kunnen er ook extra beurten bijgeboekt worden na een kuur.

Kuur ProSkin 30 ProPowerPeel: 199€

Per beurt: 69€

ProSkin 30 Expert

Microcurrent

Kuur behandeling van 3 beurten, 1x per 14 dagen. Tijdens deze behandeling gaan we uitgebreid aan de slag met onze Bt-nano. Door middel van stroom gaan we plaatselijk de spieren verstevigen en op rimpels en fijne lijntjes werken. product opnamen zal ook toenemen tot 80% waardoor de huid een flinke boost krijgt. Deze behandeling is volledig pijnloos, maar kan niet toegepast worden bij epilepsie, een pacemaker of zwangerschap. ook het ledmasker word hier toegepast.

Voor meer resultaat kunnen er ook extra beurten bijgeboekt worden na een kuur.

Kuur ProSkin 30 microcurrent: 169€

Per beurt: 58€

ProSkin 30 Expert:

Microdermabrasie

Kuur behandeling van 3 beurten, 1x per 14 dagen. Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Voor meer resultaat kunnen er ook extra beurten bijgeboekt worden na een kuur

Kuur ProSkin 30 microdermabrasie: 169€

Per beurt: 58€

ProSkin 30 Expert:

Pro Bright

Kuur behandeling van 3 beurten, 1x per 14 dagen. Jouw meest stralende huid in een 3 stappen treatment. Heb jij last van een doffe huid met pigment of fijne lijntjes en wil je jouw huid een opfrisbeurt geven? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze 3 stappen treatment biedt maximaal resultaat in een korte treatment, is op te bouwen tot een kuur en biedt de jou de beste combinatie van product & technologie. Deze behandeling is een combinatie van onze krachtige Peeling en het Biolumin-C serum Pro.

 

Voor meer resultaat kunnen er ook extra beurten bijgeboekt worden na een kuur

Kuur ProSkin 30 Pro Bright: 199€

Per beurt: 69€

My Body banner 3
Contacteer ons

Bedankt voor de inzending!

arrow&v
 • Wenkbrauwen epileren 10€

 • Wenkbrauwen verven 17€

 • Wenkbrauwen epileren & verven 25€

 • Wimpers verven 17€

 • Wimpers liften 55€

 • Wimpers liften en verven 65€

Brows & Lashes

Brows and lashes My Body 2
Permanente make up My Body 2
 • Eyeliner:

  • Eyeliner boven €180

  • Eyeliner onder €160

  • Eyeliner boven & onder €320

 • Wenkbrauwen:

  • Microblading €290

  • Powderbrows €330

Permanente

make-up