top of page
ME
NU

Tattoo verwijderen

Er is een breed scala aan methoden voor het verwijderen van tattoos, waaronder: dermabrasie (schuren van huidlagen), TCA (een zuur dat huidlagen verwijdert), excisie (de tatoo wegsnijden) en natuurlijk laser om de inktdeeltjes af te breken. Het verwijderen van tattoos met de laser werkt door intensief laserlicht, waardoor de inkt in kleine stukjes wordt gebroken. Deze kleine inktdeeltjes zijn gemakkelijk door het lichaam af te voeren.

 

Laser tattoo verwijdering vermijdt beschadiging van de huid tijdens het verwijderen van de tatoeage, in tegenstelling tot andere methoden voor het verwijderen van tattoos.

 

Traditionele lasers bestaan ​​al een tijdje. De PicoSure- picosecond en PicoWay-lasers zijn een doorbraak in de technologie voor het verwijderen van tattoos.

De voordelen van Picolaser tattoo verwijdering:

Minder pijnlijke behandelingen

Minder uitvaltijd (zwelling, blaarvorming en korstvorming)

Snellere hersteltijd na behandeling

Minder schade aan de huid

Effectief op alle kleuren van de tatoeage, zelfs groen en blauw

Minder behandelingen nodig; de hele tatoeage kan in slechts 6 – 10 behandelingen worden verwijderd.

(resultaten hangen steeds af van type tattoo, ouderdom van de tattoo, de huid,..)

* resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen

My Body Geel_consult

CONSULT

Voordat we beginnen met een tattoo verwijderingsbehandeling komt u best langs voor een eerste consult en patchtest om uw tattoo te beoordelen. We bespreken met u uw verwachtingen en doelen en stellen uw behandelplan op. De patchtest controleert of je geschikt bent voor het verwijderen van een tattoo.

My Body Geel_Tattoo verwijderen test

TEST

U kunt 48 uur later beginnen met uw eerste tattoo-verwijderingssessie. Na uw eerste sessie lijkt uw tattoo bedekt te zijn met een wit residu dat bekend staat als “frosting”. Het glazuur wordt geproduceerd door kleine gasbelletjes die naar het oppervlak stijgen, waardoor tatoeage inkten kunnen worden afgebroken. Uw huid krijgt dan een aantal weken de tijd om te genezen voor uw volgende afspraak.

My Body Geel_Tattoo verwijderen littekens

LITTEKENS

Tenzij u al een bestaand litteken heeft, door het zetten van de tattoo door de tatoeëerder of vatbaar bent voor littekens of keloïden, of uw nazorg niet volgt, zal het verwijderen van lasertattoos over het algemeen geen littekens veroorzaken.

My Body Geel_Tattoo verwijderen
My Body Geel_Tattoo verwijderen
My Body Geel_Tattoo verwijderen
My Body Geel_Tattoo verwijderen

Voor wie is lasertattoo verwijderen bedoeld?

Als je spijt hebt van het nemen van een tattoo, of het nu van jaren geleden is of van een paar maanden, het goede nieuws is dat het niet langer permanent hoeft te zijn. Door gebruik te maken van de veiligste, meest effectieve geavanceerde lasertechnologie voor het verwijderen van tattoos, zal uw tattoo in een mum van tijd een verre herinnering zijn.

Hoe werkt het laseren van een tattoo

De behandeling voor het verwijderen van tattoos werkt door middel van krachtige lichtpulsen die precies op de tatoeage inkt op de huid worden aangebracht. Het breekt de inktmoleculen af. Het immuunsysteem van uw lichaam absorbeert de inkt. Vervolgens wordt de inkt op natuurlijke wijze afgevoerd.

bottom of page