top of page
ME
NU

Gepersonaliseerde basisbehandelingen

Kennismakingsbehandeling

Weet je niet welke behandeling voor jouw ideaal is?

Dan is deze kennismakingsbehandeling iets voor jouw. Allereerst passen we een uitgebreide huidanalyse toe om vervolgens alvast een basis behandeling uit te voeren van 30 minuten.

 

Zo kan ook jij de producten al eens ervaren. Na de behandeling zit ik met jou nog even samen om je een persoonlijk behandel en product advies te geven.

Prijs: €79

Pro Skin 30 Oogverzorging

Een krachtige behandeling die de oogcontour strakker, gladder en helderder maakt door intense stimulatie en een infusie van botanische werkstoffen. Als extra service word microcurrent toegepast om de gezichtsspieren rond de ogen en wenkbrauwen te verstevigen. Om professionele resultaten te optimaliseren, volg je de behandeling op met een complete aanbeveling van thuisverzorgingsproducten die specifiek zijn voor de huidbehoeften van jouw huid. (deze behandeling kan ook steeds bijgeboekt worden bij een standaard Pro Skin 30 of 60 behandeling)

Prijs: €45

Pro Skin 30: Tiener behandeling

Clear Start Quick Extract Treatment reinigt diep, verwijdert en behandelt mee-eters en puistjes. Deze behandeling wordt uitgevoerd tot en met de leeftijd van 19 jaar.

 

Wat zijn de voordelen van clear start quick extract treatment?

Behandelt huidige puistjes en helpt toekomstige puistjes te voorkomen

Kalmeert en vermindert roodheid

Reinigt de poriën diep

Prijs: €50

Pro Skin 30

De ultieme voor jouw huid gepersonaliseerde 30 minuten treatment. Afhankelijk van jouw huidbehoefte bevat de behandeling verschillende professionele actieve producten en worden handtools ingezet voor een geavanceerde reiniging, product penetratie en exfoliatie. Bij een 30 minuten verzorging werken we enkel op het gelaat.

 

Deze behandeling omvat:

dubbele reiniging, exfoliatie, serum, masker, dermal layering verzorging.

Prijs: €59

Pro Skin 60

De ultieme voor jouw huid gepersonaliseerde behandeling. Afhankelijk van jouw huidbehoefte bevat de treatment verschillende professionele actieve producten en worden handtools ingezet voor geavanceerde reiniging, productpenetratie en exfoliatie.

 

Bij een 60 minuten behandeling werken we op gelaat en decolleté.

 

Deze behandeling omvat:

dubbele reiniging, exfoliatie (met microdermabrasie), massage, serum, masker (eventueel met lichttherapie) , dermal layering verzorging.

Prijs: €90

My Body Geel_huidanalyse

Skin Light Foto Huidanalyse

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn. Ken jouw huid!

De camera maakt 3 foto's a.d.h.v de nieuwste generatie 15 mega pixel lens. Lightskin maakt gebruik van een fotocamera die werkt op basis van 3 soorten licht:

-RGB Daglicht - PL Gepolariseerd - Licht UV (blauw) - Licht

 

Uit deze 3 foto's kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden:

- Poriën - Vlekken - Rimpels en fijne lijntjes - Talg/Acné - Pigmentatie - Vocht/ hydratatie - Huidtextuur - Gevoeligheid - Teint - Zonschade (UV)

Skin Light Foto Huidanalyse - 35€

Professionele behandelingen

Gediplomaliseerde afslankcoach

Webshop met exclusieve producten

Hartverwarmende cadeaubonnen

bottom of page