0478 12 36 78

Powerslim

Wil jij graag wat kilootjes verliezen? 

Al alles geprobeerd? Je weet niet meer waar te beginnen? Of heb je eerder een beetje structuur en begeleiding nodig?

 

Ik, Sylvana Mellebeek, ben jouw powerslimcoach! Ik begeleid je naar jouw ideale gewicht en leer je hoe je lekker kan eten en toch kan afslanken.

Power Slim is een concept voor doeltreffend en snel gewichtsverlies met blijvend resultaat.
Met Power Slim ben je in staat om op een gezonde manier 6-9 kg gewicht te verliezen per maand. Met dit concept heb je geen hongergevoel, geen jo-jo effect  en het resultaat is blijvend. 
Als Power Slim voedingscoach begeleid ik je naar je streefgewicht en ook daarna om het streefgewicht langdurig te behouden.

Afbeeldingsresultaat voor powerslim variatie lunch

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld.Het is erop gericht om je streefgewicht te behalen én te behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is daarom géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder maar ánders gaat en leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Wij coachen u tot 1 jaar na het behalen van uw streef gewicht!

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

 

VOORDELEN

Deskundig advies

Behoud van spiermassa

Lekkere producten

Bevordert de stofwisseling

Gezond voedingspatroon

Volwaardige, eiwitrijke voeding

Makkelijk vol te houden

Ontwikkeld door diëtisten

Nazorgtraject gewichtsbehoud

 

Gerelateerde afbeelding

Hoe werkt PowerSlim?

Het afslankprogramma heeft 3 fases (elk ongeveer 6 eetmomenten per dag).

Van afvallen…

Fase 1 is de strikte fase, hier ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Deze houden we aan tot 80% van het gewenste gewichtsverlies is bereikt. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…

In deze fase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. Hier werken we tot het streefgewicht is bereikt.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. Men leert om het bereikte gewicht stabiel te houden. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim. gedurende een jaar bouwen we deze fase af en kom je nog steeds op controle.

Afbeeldingsresultaat voor PowerSlim_Desserts_Cheesecake_Framboos_

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn kunt houden. Daarom bieden wij jou een persoonlijke begeleiding tijdens dit traject.

Als eerst heb je eerst een uitgebreid intakegesprek, zodat jouw programma goed is af gestemt op jouw persoonlijke situatie. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies zodat je je doelstellingen succesvol kunt behalen. En gewoon lekker kunt blijven eten! PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Net omdat je zes eetmomenten per dag hebt, ervaar je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

 

Voor nog uitgebreidere info, ervaringen en lekkere recepten verwijzen wij je graag door naar de PowerSlim website:http://www.powerslim.be/nl/

Ben je overtuigd? Contacteer ons snel https://www.my-body.be/contact en ga weer gezond, fit en vol zelfvertrouwen door het leven.

 

Infoavond

Zoals u van ons gewend bent, lopen wij altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn onlangs gestart met het afslankconcept Power Slim, en willen u graag op de hoogte brengen van dit concept. Daarom organiseren wij een informatieavond om  het concept uitgebreid uit te leggen. De Power Slim® informatie bijeenkomst vindt plaats bij ons in de zaak.

Wat mag u verwachten?
Uitleg Power Slim programma
Uitleg hoe bereik ik voor de vakantie mijn streefgewicht
Vragen stellen aan Power Slim® deskundige en proeven.
Duur ca. 1 uur

Laat me even duidelijk zijn dat het hier niet gaat om een vloeibaar programma, waarbij je 6 keer per dag iets drinkt. Powerslim dat staat voor lekker koolhydraat-arm eten. Zo kan je voedingspatroon gelijklopen met je gezin. Powerslim ontwikelde daarvoor koolhydraat-arm brood, rijst, pasta, koekjes, ... Van bij de start kan je ook vlees, vis en groenten eten.

Beschikbare infoavonden:

Donderdag 1 februari 2018 om 19u

Donderdag 19 april 2018 om 19u

Donderdag 4 oktober om 19u

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2018 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy