0478 12 36 78

Powerslim

Foutmelding

Notice: Undefined index: localized_options in menu_navigation_links() (regel 1872 van /home/mybody/domains/my-body.be/public_html/includes/menu.inc).

Wil jij graag wat kilootjes verliezen? 

Al alles geprobeerd? Je weet niet meer waar te beginnen? Of heb je eerder een beetje structuur en begeleiding nodig?

 

Ik, Sylvana Mellebeek, ben jouw PowerSlimcoach! Ik begeleid je naar jouw ideale gewicht en leer je hoe je lekker kan eten en toch kan afslanken.

PowerSlim is een concept voor doeltreffend en snel gewichtsverlies met blijvend resultaat.
Met Power Slim ben je in staat om op een gezonde manier 4-6 kg gewicht te verliezen per maand. Met dit concept heb je geen hongergevoel, geen jo-jo effect  en het resultaat is blijvend. 
Als Power Slim voedingscoach begeleid ik je naar je streefgewicht en ook daarna om het streefgewicht en ook daarna help ik je om het streefgewicht langdurig te behouden.

Afbeeldingsresultaat voor powerslim variatie lunch

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankprogramma op basis van koolhydraatarme voeding. Het programma is door diëtisten ontwikkeld met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten. Dankzij PowerSlim kan je dus eindelijk je streefgewicht behalen én behouden. Al onze producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk om op de juiste manier gewicht te verliezen. Zo behoudt je je spiermassa en gaat het lichaam de vetreserves verbranden waardoor je de beruchte probleemzones aanpakt. 

De beslissing om te gaan afvallen is een hele stap. PowerSlim maakt deze stap eenvoudiger. Door de kennis en ervaring van de diëtisten is het programma zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt als een dieet maar als een kickstart naar een gezonde voeding. Na het behalen van je streefgewicht leer je stap na stap een gezonde levensstijl te hanteren en je streefgewicht te behouden.

Dankzij ons ruim assortiment aan producten, recepten, boodschappenlijstjes, tips & tricks,…. wordt afslanken terug eenvoudig en makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Met andere woorden ligt jouw streefdoel binnen handbereik! 

 

VOORDELEN

 

Deskundig advies

Behoud van spiermassa

Lekkere producten

Bevordert de stofwisseling

Gezond voedingspatroon

Volwaardige, eiwitrijke voeding

Makkelijk vol te houden

Ontwikkeld door diëtisten

Nazorgtraject gewichtsbehoud

 Producten voor gewichtsbehoud

Gerelateerde afbeelding

Hoe werkt PowerSlim?

Het afslankprogramma bestaat uit 3 fasen met elk 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

Fase 1 is de strikte fase, hier ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Het gemiddelde gewichtsverlies in deze fase is 1 – 1,5 kg per week. Deze fase houden we aan tot 80% van het gewenste gewichtsverlies is bereikt. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment en zal dus geen honger lijden.

 

Via de overgangsfase…

In deze fase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. Hier werken we tot het streefgewicht is bereikt.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. Men leert om het bereikte gewicht stabiel te houden. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim. gedurende een jaar bouwen we deze fase af en kom je  op maandelijkse consultatie. Tijdens deze consultaties worden eventuele valkuilen besproken en geven we voldoende handvaten om het streefgewicht te behouden. Hiervoor maak ik van de gewichtsbehoudcursus. Maandelijks ontvang je een thema waardoor een gezonde levensstijl net iets makkelijker wordt.

Afbeeldingsresultaat voor PowerSlim_Desserts_Cheesecake_Framboos_

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn kunt behouden. Daarom bieden wij jou een persoonlijke begeleiding aan tijdens dit traject.

De eerste stap is een uitgebreid intakegesprek, zodat we jouw programma kunnen afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken.

Nadien kom je wekelijks op consultatie voor jouw persoonlijke lichaamsanalyse en voedingsadvies zodat je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Snel zul je ervaren dat het programma makkelijk vol te houden is. Net omdat je zes eetmomenten per dag hebt, ervaar je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

 

Kostenplaatje PowerSlim

Aangezien ik me kan voorstellen dat je je nu wel afvraagt hoeveel een PowerSlim-programma ongeveer kost licht ik dit graag toe. De totale kost is grotendeels afhankelijk van hoeveel kilogram je wenst te verliezen en hoe lang je dus in de strikte fase dient te vertoeven.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je op maat gemaakte programma eet je dagelijks 4 – 6 PowerSlim producten. Hoe sneller je je streefdoel bereikt hoe sneller je ook kan afbouwen en de prijs zal dalen. € 2,50 per maaltijd waarbij je afvalt. Bekijk het als een investering naar een gezond gewicht!

Starten met PowerSlim is het makkelijkst met een starterspakket. Hiermee kan je aan de slag en heb je producten voor de eerste 8 – 10 dagen. Het pakket bevat een handig weekmenu en boodschappenlijstje, het PowerSlim kookboek met maar liefst 91 recepten en 14 weekmenu’s, de benodigde vitaminen en mineralen en de enthousiaste begeleiding van jouw PowerSlimcoach. Voor dit starterspakket ben je meteen op weg naar de eerste kilo’s richting je streefgewicht voor de prijs van €159,00.

 

Voor nog uitgebreidere info, ervaringen en lekkere recepten verwijzen wij je graag door naar de PowerSlim website: http://www.powerslim.be/nl/

Ben je overtuigd? Of wens je toch graag nog wat meer vrijblijvende info? Contacteer ons snel https://www.my-body.be/contact en ga weer gezond, fit en vol zelfvertrouwen door het leven.

 

Infoavond

Zoals u van ons gewend bent, lopen wij altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn onlangs gestart met het afslankconcept Power Slim, en willen u graag op de hoogte brengen van dit concept. Daarom organiseren wij een informatieavond om  het concept uitgebreid uit te leggen. De Power Slim® informatie bijeenkomst vindt plaats bij ons in de zaak.

Wat mag u verwachten?
Uitleg Power Slim programma
Uitleg hoe bereik ik voor de vakantie mijn streefgewicht
Vragen stellen aan Power Slim® deskundige en proeven.
Duur ca. 1 uur

Laat me even duidelijk zijn dat het hier niet gaat om een vloeibaar programma, waarbij je 6 keer per dag iets drinkt. Powerslim dat staat voor lekker koolhydraat-arm eten. Zo kan je voedingspatroon gelijklopen met je gezin. Powerslim ontwikelde daarvoor koolhydraat-arm brood, rijst, pasta, koekjes, ... Van bij de start kan je ook vlees, vis en groenten eten.

Beschikbare infoavonden:

Donderdag 1 februari 2018 om 19u

Donderdag 19 april 2018 om 19u

Donderdag 4 oktober om 19u

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2020 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy