0478 12 36 78

Massages

Foutmelding

Notice: Undefined index: localized_options in menu_navigation_links() (regel 1872 van /home/mybody/domains/my-body.be/public_html/includes/menu.inc).

Rugbehandeling (30 min) - € 35,00

Geniet van een deugddoende en ontspannende rugmassage met essentiële oliën. indien u een combinatie wenst met hot-stone komt er €5 bij.

 

Volledige lichaamsmassage (50 min) - € 60,00

Deze lichaamsmassage begint met een massage van de buik, de armen en de voorkant van de benen. Vervolgens behandelen we de achterzijde van het lichaam van de rug tot de benen. Na deze massage voelt u zich als herboren!

 

Hot stone massage (50 min) – € 65,00

Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van verwarmde lavastenen, die een erg kalmerende en relaxerende werking hebben. De combinatie van de warmte van de stenen met de massage en de essentiële oliën brengt de energie van het lichaam en geest in harmonie. Bovendien bevordert het de bloedsomloop, werkt het pijnstillend en verlicht het vermoeide spieren. (deze word niet uitgevoerd bij temperaturen vanaf 22 graden)

 

Massage van de benen (20 min) - € 30,00

Bij deze massage worden de benen volledig los gemasseerd. Er word gestart met de voorzijden en vervolgens word de achterzijde volledig aangepakt.

 

Combinatie massages

Al onze manuele massages zijn ook combineerbaar met de hot-stone. Dit houd in dat u bij een rugbehandeling 15 minuten manueel gemasseerd word en 15 minuten met de verwarmende stenen. En zo kan u ook tijdens onze volledige lichaamsmassage bepaalde zones enkel met de verwarmde stenen laten masseren zoals bv: de rug. Eveneens kan er een gelaatsmassage toegepast worden bij onze massages. hiervoor zal er €5 extra aangerekend worden.

 

Stress relief rug behandeling – 60€

Tijdens deze 45 minuten durende rugbehandeling zorgen we er voor dat je rug weer helemaal ontspannen is!

Wat houd deze behandeling in?

Allereerst word de rug gereinigd en behandeld met een scrub, zodat alle dodenhuidcellen verwijderd zijn en de olie nog dieper door de huid kan opgenomen worden. Vervolgens geniet u van een 15 minuten durende rugmassage en sluiten we de behandeling af met een ontspannende algenpakking die de spieren weer tot rust brengen.

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2020 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy