0478 12 36 78

Ladies night

Foutmelding

Notice: Undefined index: localized_options in menu_navigation_links() (regel 1872 van /home/mybody/domains/my-body.be/public_html/includes/menu.inc).

 

Wat is het?
Op zoek naar een leuk uitje samen met uw moeder, een groep vriendinnen of met uw collega's? Ontdek hoe leuk en leerzaam huidverzorging kan zijn!

Tijdens onze ladies night wordt eerst uw huid geanalyseerd door middel van een Face Mapping huidanalyse. Daarna volgt een workshop huidverzorging waarbij u met behulp van mij als huidexpert alle producten van Dermalogica kunt uitproberen.

Na afloop krijgt u de kans om al onze producten afgestemd op uw huidconditie en – behoefte aan -20% korting te verkrijgen. Per aankoop schijf komen er tal van leuke extra’s bij!

Bent u benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor uw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar op onze ladies night en gun uzelf een miniworkshop huidverzorging. Probeer alle producten uit het assortiment van Dermalogica met behulp van mij als opgeleide huidexpert.

 try before you buy!

 

Prijs?

Per persoon zal er een inschrijvingskost van 5€ aangerekend worden. Deze zal bij aankoop van producten of bij reservatie van en behandeling wel afgetrokken worden van de te betalen prijs.

Wanneer?

Elke laatste woensdag van de maand, met uitzondering van oktober en december!

Reserveren kan tot 6 personen en is verplicht!

24 april om 19u

29 augustus om 19u

19 december om 19u

 

 

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2020 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy