top of page
ME
NU

Pro Skin 30

Een gepersonaliseerde 30 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of u nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering, wallen, donkere kringen of pigmentvlekken wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op uw persoonlijke huidconditie- en wensen.

Pro Skin 30 - 50€

Pro Skin 30 Pro Firm

Een gepersonaliseerde 30 minuten behandeling in combinatie met een chemische peeling tot 2 lagen en LED therapie.

Deze behandeling is ideaal om doelgericht de huid te boosten en te verhelderen.

Pro Skin 30 Pro Firm - 85€

Kuur Pro Firm ( 3 behandelingen 1x per 14 dagen) - 215€

Pro Skin 30 Pro Bright

De Pro Bright Treatment is een intensieve behandeling geschikt voor iedereen die zoekt naar een mooie oppepper voor de huid of als je last hebt van hyperpigmentatie of tekenen van huidveroudering wilt aanpakken! Het  krachtige Biolumin-C Pro Serum staat centraal gedurende deze behandeling. Deze Pro Bright treatment bevat 1 laag chemische peeling. Het beste resultaat word verkregen in kuur vorm.

Pro Skin 30 Pro Bright - 85€

Kuur Pro Bright ( 3 behandelingen 1x per 14 dagen ) - 215 €

Pro Skin 30 Pro Clear

Klaar om de huid grondig te ontsmetten en ontstekingen na puistjes te kalmeren?

 

PRO Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eters tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en huidkalmerende technieken.

Pro Skin 30 Pro Clear - 85€

Kuur Pro Clear ( 3 behandelingen 1x per 14 dagen) - 215€

Pro Eye Flash

Een krachtige behandeling die de oogcontour strakker, gladder en helderder maakt door intense stimulatie en een infusie van botanische werkstoffen. Als extra service word microcurrent toegepast om de gezichtsspieren rond de ogen en wenkbrauwen te verstevigen. Om professionele resultaten te optimaliseren, volg je de behandeling op met een complete aanbeveling van thuisverzorgingsproducten die specifiek zijn voor de huidbehoeften van jouw huid.

Pro Eye Flash - 35€

Professionele behandelingen

Gediplomaliseerde afslankcoach

Webshop met exclusieve producten

Hartverwarmende cadeaubonnen

Overzicht korte gelaatsbehandelingen

Skin Light Foto Huidanalyse

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn. Ken jouw huid!

De camera maakt 3 foto's a.d.h.v de nieuwste generatie 15 mega pixel lens. Lightskin maakt gebruik van een fotocamera die werkt op basis van 3 soorten licht:

-RGB Daglicht - PL Gepolariseerd - Licht UV (blauw) - Licht

 

Uit deze 3 foto's kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden:

- Poriën - Vlekken - Rimpels en fijne lijntjes - Talg/Acné - Pigmentatie - Vocht/ hydratatie - Huidtextuur - Gevoeligheid - Teint - Zonschade (UV)

Skin Light Foto Huidanalyse - 35€

bottom of page