0478 12 36 78

Dermalogica

Foutmelding

Notice: Undefined index: localized_options in menu_navigation_links() (regel 1872 van /home/mybody/domains/my-body.be/public_html/includes/menu.inc).

Waarom is een Dermalogica behandeling anders van een gewone schoonheidsbehandeling? Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele behandelingen doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt.

 

Het zal je niet ontgaan zijn: de weereld om ons heen richt zich steeds meer op het individu. Een one-size-fits-all gezichtsbehandeling behoort eigenlijk al tot het verleden. U als klant verwacht van ons als huidexpert een behandeling op maat, die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Het is gebruikelijk dat spa's, salons en klinieken hun klanten een menu mett vooropgestelde behandelingen aanbieden. U als klant kiest dan zelf uw behandeling waarvan u denkt dat deze het beste bij u past. Dit lijd helaas tot twijfels en teleurgestelde resultaten.

Met onze ProSkin behandleingen van dermalogica kun wij als huidexpert een volledig gepersonaliseerde behandeling ontwerpen, die volledig bij u past. De behandelingen zijn aan te passen rondom de leefstijl, agenda, huidproblemen en of -wensen van u als klant.

De op maat gemaakte ProSkin behandelingen duren 30 of 60 minuten. De behandelingen zijn compleet vernieuwend, omdat het ons als huidexpert in staat stelt om de behandeling per stap aan te passen op basis van de consultatie met u als klant en de Face Mapping huidanalyse die we bij u per behandeling uitvoeren.

Met behulp van een unieke, modulaire aanpak gebaseer op kennis en expertise, geeft ProSkin 30/60 ons als huidexpert de touwtjes in handen om de conditie en verzorging van uw huid te optimaliseren.

 

Wat zijn modules?

Wij als huidexpert kiezen de meest geschikte module voor uw behandleing op maat. Een ProSkin 30 behandeling bestaat uit 3 modules ( dubbele reiniging, doelgerichte module, dermal layering) en een ProSkin 60 uit 6 modules.

De verschillende modules:

Dubbele Reiniging Module

Elke behandeling begint met deze module, waarbij de huid eerst gereinigd wordt met PreCleans en de Face Mapping huidanalyse word afgerond. We maken de dubbele reiniging af met de dermalogica Cleanser die geschikt is voor uw huidtype.

Exfoliatie Module:

Deze module word geselecteerd wanneer de klant zich zorgen maakt om (hyper)pigmentatie, ruwe huidtextuur of doffe huid.

Extracties Module:

Als er verstroppingen of comedonen (blackheads of whiteheads) aanwezig zijn word deze module toegevoegd aanuw behandeling.

Toch Therapie Module:

Een van de meest ontspanende onderdelen van een gelaatsverzorging is de massage. Een massage draagt bij aan de het verlagen van stress, de afvoer van afvalstoffen, verbetert de bloedcirculatie en verlicht pijnklachten. Deze module zit standaard in de ProSkin 60 maar is niet inbegrepen bij de ProSkin 30.

Deep Treatment Modules:

Deze module richt zich intensief op specifieke huidproblemen en -condities van uw huid. Dit kan variëren van dehydratatie tot gevoeligheid, maar ook tot de aanpakken van voortijdige huidveroudering of acne.

Dermal layering Modules:

Elke behandeling dient te worden afgesloten met deze module, zodat u als kalnt de deur uit gaat met een gezonde huid en met de bekende dermalogica glow.

 

BEKIJK HIER AL ONZE TREATMENTS:https://www.my-body.be/gelaatsverzorging

 

Gerelateerde afbeelding

 

The moment your skin changes forever.

Wanneer de producten van dermalogica in contact komen met de huid gebeurt er iets bijzonder. Een gezonde huid krijgt dan een andere betekenis.

Educatie staat voorop

Skin care therapisten die met dermalogica aan de slag gaan krijgen een uitgebreide opleiding zodat ze in staat zijn om doelgerichte behandelingen uit te voeren en hun kennis te delen met hun klanten om te streven naar het best voor de huid.

Het ontstaan

Het merk Dermalogica is ontstaan in 1986. De tijd waar in mooie verpakkingen en lekkere geurtjes belangrijker waren dan de inhoud van het potje. Dat was niet wat het international dermal instituut voor ogen had. Weg met synthetische kleur en geurstoffen, minerale olie, paraffine, lanoline, ... Kortom alles wat de huid zou irriteren en beschadigen werd eruit gehaald en werd er plaats gemaakt voor kwalitatieve hoogwaardige ingrediënten die de huid gaan herstellen en verbeteren.

Iedere huid is anders, ken jouw huid

Om doelgerichte behandelingen kunnen uit te voeren is het nodig dat we nagaan om welk huidtype en huidconditie het gaat. Vandaar dat we bij iedere verzorging een facemapping uitvoeren. Een facemapping is een uitgebreide huidanalyse waarbij we het gelaat in 14 zone's verdelen. Elke vierkante centimeter wordt kritisch bekeken. Zo kan er een uitgebreide behandeling uitgevoerd worden op maat van iedere klant. Bovendien is de facemapping gratis en wordt er na de behandeling de nodige tijd voorzien voor wie producten wil aanschaffen voor thuis gebruik.

No-nonsese

Dermalogica is een no-nonsese merk dat zich volledig richt op een gezonde huid met permanent nieuwe en effectieve hightech formules. Ze zijn dierproefvrij en de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Dermalogica kiest voor ingrediënten die daadwerkelijk bewezen zijn dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door ruim 100.000 skin care therapists die over de hele wereld iedere dag succesvol met dermalogica werken.

 

https://youtu.be/3nJyxZ-2t9Y

 

 

Gerelateerde afbeelding

 

 

Snelle levering

Wanneer wij het geld op onze rekening hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kwaliteits Producten

Bij ons vind je enkel de beste producten

Retourneren

Ook bij ons kan je je product retourneren.

Copyright 2020 My Body | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy